over ons

Wie we zijn, en waar we voor staan

novus ventus Groep

De Novus Ventus Groep is een gediversifieerde en dynamische groep van ondernemingen met een internationale focus. Het bedrijf is actief op het gebied van food, hospitality, management services en vastgoedontwikkeling. Deze unieke diversiteit aan bedrijven zorgt voor stabiliteit en synergieën, ondersteund door een uitgekiende expertise met een internationale focus. De funfactor van zakendoen en dit delen binnen onze familie en met onze klanten is de belangrijkste waarde van de Novus Ventus Groep.

ga naar onze shop
handmade pasta

Waar we goed in zijn

FOOD

Novus Ventus International is de Food afdeling van de Novus Ventus groep. De focus van het bedrijf ligt op de handel van premium foodproducten en grondstoffen (o.a. fine food, snacks, peulvruchten en andere soft commodities) in met name Europa. Eerlijkheid en flexibiliteit is waar het bedrijf voor staat. Met haar producten en diensten wil Novus Ventus International maximale waarde toevoegen aan de behoefte en vraag van de klant. Om dit te doen opereert Novus Ventus International op een onopvallende en dynamische manier. Novus Ventus International is onder andere de exclusieve distributeur van premium snacks en ingrediënten zoals Karma Bites Snacks in Nederland. Verder zijn wij exclusief Europees distributeur van de artisanale Pasta Iozzino uit Gragnano, Italië. Meer informatie over deze producten vind je in onze winkel.
Boreas International is de divisie van de Novus Ventus Groep die zich richt op de handel van eetbare noten, zaden en gedroogde vruchten. Ondersteund door een gevestigd netwerk, kennisbank en een eerlijke en persoonlijke benadering bedient Boreas International een divers klantenbestand binnen de branche.

ga naar onze shop
nuts varieties
Novus ventus Hospitality

Novus Ventus is ook actief in de gastvrijheidsbranche!

Hotel De Gravin is ons boutique hotel in ’s-Gravenzande aan de Nederlandse Zuidwestkust. Het monumentale pand, een voormalig pakhuis dat omstreeks 1850 is gebouwd, zorgt voor een warme sfeer. Het gebouw is volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten, waardoor u kunt genieten van een zeer aangenaam verblijf. Door de ligging direct aan het strand en in de nabijheid van Den Haag, Delft en Rotterdam is er altijd wel iets te beleven.

Residentie Heesdael is een luxe vakantieverblijf in Zuid-Limburg, de zuidelijkste provincie van Nederland en één van de mooiste streken van Nederland. Residentie Heesdael bestaat uit 6 vakantieappartementen welke gelegen zijn aan de heuvelachtige rand van het mooie dorpje Slenaken (vlakbij Maastricht, Valkenburg en Aken). De appartementen zijn nieuw en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig.
Vanaf April 2022 zullen wij Hotel Hof van Slenaken openen, tevens gevestigd in Slenaken. Dit hotel wordt momenteel omgetoverd tot luxe hotel met een twintigtal kamers en appartementen.


Domaine Comtesse de Dordogne is ons vakantieverblijf: een plek waar u kunt genieten van een welverdiende vakantie in een van de mooiste en meest karakteristieke delen van Frankrijk. Het domein ontleent zijn naam aan het zusterhotel, Hotel De Gravin, aan de kust van het Westland in Nederland. Dit charmante hotel en zijn authentieke interieur en sfeer hebben ons geïnspireerd om dit prachtige endroit te creëren aan de rand van het dorpscentrum van het historische en idyllische stadje Les Eyzies-de-Tayac. De rivier La Beune doorkruist het domein, dat omgeven is door een prachtig park met een prachtig uitzicht op een waterval en het dorp. De gebouwen zijn allemaal volledig gerenoveerd en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig..

restaurant table

Waar u ons kunt vinden

Monsterseweg 5, 2691 JA
‘s-Gravenzande
The Netherlands
T: +31 (0) 174 820 170
@: info@hoteldegravin.com
W: http://www.hoteldegravin.com

Dijckerhoek 89, 2692 GZ
‘s-Gravenzande
The Netherlands
T: +31 (0) 633 56 11 61
@: trading@novusventus.nl
W: http://www.novusventus.shop

Novus Ventus heeft kantoren in Nederland en Frankrijk. Verder heeft het een service desk in het Verenigd Koninkrijk.
Als u meer wilt weten over ons of onze producten en diensten, kunt u meer informatie vinden door hierboven op een van onze merken te klikken.